4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Siyaset Akademisi eğitimi sona erdi

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen ve vatandaşların siyasete katılımını amaçlayan Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı'nın 3. Dönem eğitimleri Kayseri'de sona erdi.

Siyaset Akademisi eğitimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Siyaset Akademisi Kayseri Koordinatörü Dr. Murat Cahid Cıngı, Siyaset Akademisi eğitimlerinin 2008 yılı Şubat ayında başladığını hatırlatarak, 10 hafta süren 1. Kur eğitimlerinin ardından Mayıs ayında imtihan yaptıklarını ve hemen ardından da 2. Kur eğitimlerine başladıklarını söyledi.

Dr. Cıngı, “Haziran ayında tamamladığımız 2. Kur'un ardından da Ekim ayında yeniden 3. Kur eğitimlerine devam ettik. Şu anda 3. Kur eğitimlerimizi de tamamlamış bulunuyoruz. Geçtiğimiz 3 kur boyunca ufak tefek aksaklıklar dışında çok başarılı bir şekilde eğitimlerimizi sürdürdük. Bu üç dönem boyunca 600'e yakın katılımcımız oldu. Bu katılımcılardan derslere devam ederek, şartları yerine getiren arkadaşlarımız imtihana girmeye hak kazandılar ve sertifikalarını aldılar.

Geçtiğimiz hafta sona eren Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı 3. Kur'u için katılımcılar yine sertifika imtihanına girecekler ve başarılı olan adaylarımıza geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi sertifikalarını vereceğiz. Bu aynı zamanda Yerel Yönetimler Programı'nın da tamamlanması manasına geliyor. Fakat Siyaset Akademisi kurumsal çatısı altında bundan böyle siyasetin başka sahalarında da eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 13:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?