1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Skoda İn-Car Plaza hizmete girdi

Kayseri'deki Skoda İn-Car Plaza, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Ankara Yolu 12. kilometre üzerindeki tesislerde düzenlenen törene Kayseri Vali Yardımcısı Fahri Oluk, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto Motorlu Araçlar Tic. San. A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın, Sivas Gemerek Belediye Başkanı Mehmet Turan Toker, İn-Car Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İnciroğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Davetliler açılışın ardından plazayı gezdi. 

Skoda olarak Kayseri gibi İç Anadolu'nun önemli bir bölgesinde yatırım kararı aldıklarını belirten Skoda Türkiye Distribütörü Yalçın, bu yatırım için Kayseri bölgesinde sektöründe en güvenilir, en tecrübeli firma olarak gördükleri İn-Car A.Ş.'yi tercih ettiklerini söyledi. Yalçın, "Yüce Auto A.Ş. olarak İn-Car A.Ş. ile Kayseri'de yapmış olduğumuz ortak yatırımdan memnunuz. Tüm desteğimizi kendilerine vereceğiz. 112 yıldan beri süre gelen bir dünya markası olan Skoda, Avrupa'da 4 ülkede pazar lideri, 3 ülkede pazar ikincisi ve yine 4 ülkede ise pazar üçüncüsüdür. Türkiye'de şu an yaklaşık yüzde 2.5 oranında bir pazar payımız var. Amacımız bu pazar payını 2 yıl içerisinde yüzde 6'lara çıkarmak. Bunu da toplu büyüme stratejisiyle yapmayı planlıyoruz. 25 ilde Kayseri ile birlikte 32 bayiimiz var. Bu bayiler yılda yaklaşık 10 bine yakın araç satmaktadır. Türkiye'de Skoda marka otomobil sayısı 150 bin civarındadır" dedi. 

5 bin metrekare alanda hizmet verecek olan Skoda İn-Car Plaza, 2 bin 500 metrekaresi açık alan, 600 metrekarelik showroom ve bin 900 metrekarelik servis alanlarından oluşuyor. Skoda İn-Car Plaza'da binek otomotiv pazarına yönelik Skoda'nın yeni modelleri, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Skoda Superb ve ticari araç görünümdeki geniş iç hacimli, rahat, estetik, aileye özel olarak tasarlanmış olan Roomster modelleri müşterilerin beğenisine sunuluyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2007 Pazartesi 15:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?