7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Snowboard yarışmaları başladı

SNOWBOARD 2. ETAP YARIŞMALARI BAŞLADI

Kayak Federasyonu tarafından yapılan Snowboard 2. Etap Yarışmaları Erciyes Dağı'nda başladı.

Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan Snowboard 2.Etap Yarışmaları Erciyes Dağı'nda başladı. Hava muhalefeti nedeniyle sabah saatlerinde başlaması planlanan yarışmalar rüzgarın şiddetini azaltmaması nedeniyle öğleden sonra başlayabildi.

Yarışmalarda sporcuların rüzgar nedeniyle bir hayli zorlandıkları gözlenirken diğer yandan ilk etabın sonunda iyi derece elde etmiş sporcular bu fırsatlarını ellerinden bırakmamak için bu yarışmada da tüm şartlara rağmen en kısa sürede yarışmayı tamamlamaya çalıştı.

Kayak Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2. Başkanı Cemil Kayhan yarışmaların tüm şartlara rağmen kurallara uygun yapılmasına gayret ettiklerini belirterek, "13 ilden yaklaşık 160 sporcu yarışmalarda derece yapmak için mücadele ediyor. Burada alınan puanlarla ilk etaplardakiler toplanacak ve sonuçta Türkiye Şampiyonası'na gidecek sporcular belirlenecek. Bu yüzden burada hava muhalefetine rağmen yarışmaları kurallara uygun yapmaya gayret ediyoruz. Rüzgar nedeniyle biraz geç başlamak durumunda kaldık" dedi.

Yarışmalar cumartesi günü yapılacak son inişlerle tamamlanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 18:14:03
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 18:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?