5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Soba iki can daha aldı!

Kayseri'de bodrum katında oturan karı-koca, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Melikgazi ilçesi Nuri Has Mahallesi Özgür Caddesi üzerinde bulunan bir evin bodrum katında meydana geldi. Komşuları Nuri Çalımlı (59) ve eşi Seher Çalımlı'dan (58) 2 gündür haber alamayan Gül D., durumu çiftin oğlu Erkan Çalımlı'ya bildirdi.

Evin kapası açılmayınca camı kırarak içeriye giren Erkan Çalımlı, anne ve babasının cansız bedenleri ile karşılaştı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Çalımlı çiftinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiği tespit edildi.

Yapılan incelemenin ardından, yaşlı çiftin cesetleri bodrum katındaki daireden çıkarılarak ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yakınları olay yerinde sinir krizi geçiren çiftin 3 yıldır bodrum katta kiracı olarak oturdukları ve maddi durumlarının iyi olmadığı öğrenildi.

Uzun süre kapısını çaldığı yaşlı çiftin cevap vermemesi üzerine durumu Çalımlı'nın oğluna bildirdiğini ifade eden Gül D., "Kapıyı çaldım ama kimse çıkmadı. Oğluna haber verdim. Oğlu gelip kapıyı çaldı. Evde olmadıklarını zannetti. Şüphelendik, camı kırıp içeriye girdik. Girdiğimizde ikisi de aynı odada ölmüşlerdi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 14:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?