5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Soba yine can aldı

KAYSERİ'DEKİ SOBA ZEHİRLENMESİ

Kayseri'de bir evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne hayatını kaybederken, oğlunun tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre merkez Melikgazi ilçesi Gültepe Mahallesi Sobetaş Sokak'ta müstakil bir evde oturan anne Beyhan Uzun ile lise öğrencisi oğlu Mustafa Uzun, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Ailenin durumunu fark eden komşuları, polis ve 112 sağlık ekiplerini çağırdı. Kapıyı açan ekipler, anne B.U.'nun cansız bedeni ile karşılaşırken, durumu ağır olan oğlu M.U. ise ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ailenin diğer fertleri Uğur Uzun'un Hatay'da askerlik yaptığı öğrenilirken, baba Hacı Uzun'un ise uzun zamandır Rusya'da işçi olarak çalıştığı kaydedildi.

Kayseri Mimarsinan Endüstri Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan M.U.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ailenin yakınları evin önünde ağıtlar yakarken, B.U.'nun cesedi polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYSERİ'DEKİ SOBA ZEHİRLENMESİ
KAYSERİ'DEKİ SOBA ZEHİRLENMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 12:26:01
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 12:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?