1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Şoförü ayağından vurdular

Kayseri'de bir halk otobüsü şoförü, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından tabancayla vurularak yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Kiçikapu Hareket Memurluğu ön tarafından meydana gelen olayda, halk otobüsü şoförü E.B. (47), hareket memurluğu ön tarafına gelen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından tabancayla ayağından vuruldu. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs olay sonrası kayıplara karışırken, yaralı şoför arkadaşları tarafından özel otomobille hastaneye kaldırıldı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alınan şoförün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Hastanede gazetecilerin sorularını yanıtlayan E.B, geçtiğimiz hafta T.T. isimli şahsın bıçaklanması olayına karıştığını söyledi. T.T. isimli şahısla arasında alacak verecek davası bulunduğunu belirten E.B, "T.T. isimli şahıs beni vurmak için silahını çıkardı. Tam ateş edecekti silah tutukluk yaptı. Ben de kendimi korumak için cebimdeki çakıyla ona karşılık verdim" şeklinde konuştu. 

Olayın alacak meselesi nedeniyle meydana gelebilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 18:58:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?