30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Sokak ortasında cinayet

Kayseri'de, aralarında alacak verecek meselesi bulunan 2 kişi arasında çıkan kavgada 15 yaşındaki lise 1. sınıf öğrencisi, 53 yaşındaki bir şahsı bıçakladı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Aydınlıkevler Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Tekeş (53) isimli şahıs, daha önceden alacağı bulunan Atalay ailesinin evine geldi. Eve geldiğinde kapıyı açan 15 yaşındaki lise 1. sınıf öğrencisi F.A, alacağını almak üzere gelen Hüseyin Tekeş ile tartıştı. İddiaya göre tartışma sırasında Hüseyin Tekeş, 15 yaşındaki F.A.'yı kapının önünde darp etti. 

Sinirlenen genç, şahıstan kaçarak evine girdi. Evde bulunan 12 santimetre uzunluğundaki bıçağı alarak tekrar dışarıya çıkan F.A, kendisini döven Hüseyin Tekeş'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçak darbelerinin damara denk gelmesiyle birlikte aşırı kan kaybeden Hüseyin Tekeş, olay yerine gelen ambulansla önce Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra da Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan Tekeş, burada yoğun bakıma alındı. Zanlı F.A. ise, Kayseri Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Olay sonrası zanlının annesi Badegül A.'nın emniyette verdiği ifadede, "Oğlumun Hüseyin Tekeş'e cep telefonu nedeniyle borcu varmış. Oğlum okuldan geldi. Bana evden çıkmamamı ve odada oturmamı söyledi. Daha sonra kapı çaldı. Bir süre sonra odamdan çıktım. Evde kimsenin olmadığını fark ettim. Bir süre sonra bir çocuk koşarak geldi ve oğlumun birisini bıçakladığını söyledi. Daha sonra oğlumu polisler yakaladı" dediği öğrenildi. 

Adliyeye çıkartılan F.A. tutuklanarak, Kayseri'nin İncesu İlçesi'nde bulunan Çocuk Tutukevi'ne gönderildi.
Hüseyin Tekeş'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2006 Salı 15:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?