7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Son kurbanı eşi oldu!

Kayseri'de kıskançlık krizine giren bir kişi, karısını eşarpla boğarak öldürdü. 3 çocuk annesi eşini evlerinin bahçesine gömüp üzerine ağaç kökü kapattıktan sonra toprak örten katil zanlısı, jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlının yaklaşık 2 yıl önce Ağrı'da eşini taciz ettiği iddiasıyla amcasının 2 oğlunu öldürdüğü ve firari olarak arandığı ortaya çıktı.

İddiaya göre T.K. (40), 2 yıl önce Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde nikahsız yaşadığı eşi A.Ç.'yi (31) taciz ettikleri iddiasıyla amcasının oğlu M.K. ile A.K.'yi öldürdü. Eşi ve 3 çocuğunu alarak Kayseri'ye kaçan T.K., Güneşli Mahallesi'nde müstakil bir ev tuttu. İnşaatlarda çalışarak ailenin geçimini sağlayan T.K., kıskançlık krizine girerek eşiyle tartışmaya başladı. Eşarpla boğarak öldürdüğü eşi A.Ç.'yi evin bahçesine kazdığı çukura gömen zanlı, daha sonra ağaç kökü kapattıktan sonra üzerine toprakla
örttü.

JANDARMA DURUMUNDAN ŞÜPHELENDİ
6 gün sonra devriye gezen jandarma ekipleri, katil zanlısı T.K.'nin durumundan şüphelendi. Sorgusunun ardından şüphesi artan jandarma ekibi, evde arama yaptı. Zanlı daha sonra suçunu itiraf edip eşini boğarak öldürdüğü yeri gösterdi. Zanlının gösterdiği yeri kazan jandarma, 31 yaşındaki A.Ç.'nin cesedi ile karşılaştı. Gözaltına alınan zanlının 2 yıl önce de amcasının oğullarını öldürdüğü için arandığı ortaya çıktı.

T.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 18:25:44
Güncelleme :17 Eylül 2011 Cumartesi 18:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?