5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP adayları çalışmalarını sürdürüyor

Kayseri’de Saadet Partisi (SP) belediye başkan adayları seçim çalışmaları kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Ali Yavuz'u makamında ziyaret ederek, destek istediler.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, belediye başkan adayları olarak tüm sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye özen gösterdiklerini söyledi.

Özçelik, ziyaretler sırasında canlarını vatan için veren şehit ve gazileri geçmenin mümkün olmadığını belirterek, "Bugün Kayseri'de birçok ailede şehit var ve onlar bizim bir parçamız. Kayseri'de 100 yıl geriye gittiğimizde Çanakkale'de, Kafkas Cephesi'nde ve Kurtuluş Savaşı’nda şehitlerimizin, gazilerimizin olduğunu görüyoruz. Dün ise bir şehit kardeşimiz daha Kayseri'ye geldi. Biz aslında bu kardeşlerimize gıpta ile bakıyoruz. Onlar makamların en yücesine geldiler. Bizleri teselli eden budur. Ancak, ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz ailesine, yakınlarına sabır diliyoruz. İnşallah kardeş kavgası biter. Acılar bir gün inşallah son bulur. İsrail, Amerika ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve bizim topraklarımızda kan dökülmesine neden olan bu terör örgütünün inşallah sonu gelir. Bu temennilerle ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kayseri'nin daha güzel bir kent olması için yola çıktıklarını ve seçim sürecinin hayırlı bir şekilde geçmesini dileyen Özçelik, "Amacımız Kayseri'nin daha yaşanabilir, daha güzel ve huzurlu olmasıdır. Seçim sürecinin kavgasız ve seçim sonrasında da bir birimizin yüzüne bakabileceğimiz şekilde geçmesini diliyorum. Tartışmasız ve horoz dövüşü yapmadan, kardeşçe bir seçim süreci istiyoruz. İnşallah Kayseri için hayırlı olur" diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz ise, seçimin Kayseri için hayırlı geçmesini ve Kayseri'nin örnek şehir olmaya devam etmesini istediklerini ifade etti.

SP'li belediye başkan adayları daha sonra şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 14:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?