5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP adayları destek istedi

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan belediye başkan adayı, sebze ve meyve hal esnafını ve İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği’ni (MAZLUM-DER) ziyaret ederek destek istedi.

İlk önce sebze ve meyve hali esnafını ziyaret eden SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun dükkanları gezerek, pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi destek istedi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, sebze ve meyve halinde esnafın sıkıntılı olduğunu belirterek, başa geldiklerinde tüm sıkıntıları çözeceklerini söyledi. Özçelik, esnafın sıkıntılarıyla birebir ilgileneceklerini de kaydederek, "Esnafın görüşleri bizim için önemli. Biz projelerimize bu görüşleri de alarak yapacağız. Sebze ve meyve halinin sorunları göz önünde bulundurarak iyileştirici projeler yapacağız" dedi.

Daha sonra MAZLUM-DER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş'ı makamında ziyaret eden SP belediye başkan adayları, projelerini anlatarak destek istedi. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Haşim Özçelik, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve İHA muhabiriyle birlikte 6 kişinin içinde bulunduğu helikopterin düşmesi ile ilgili üzüntülerini de ifade ederek, konuyla ilgili olumlu haberlerin gelmesini ümit ettiklerini söyledi.

SP'li belediye başkan adaylarının seçime kadar ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 17:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?