5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP adayları destek turunda

Saadet Partisi (SP) Kayseri belediye başkan adayları, yerel seçimler öncesinde destek ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, seçimlerde destek istedi.

Ziyarette konuşan SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, genç ve dinamik arkadaşlarla bu yola çıktılarını ifade ederek, “Kayseri'nin daha yaşanabilir bir kent olması ve daha fazla hizmet alması amacıyla bu göreve talip olduk. Amacımız şeffaf, adaletli, insaflı bir belediyecilik anlayışı ile Kayseri halkına en iyi hizmeti sunmaktır. Ülkemizde yerel seçimlerle, genel seçimler birbirine girmiş durumda. 45 gündür halkımızla iç içeyiz. İzlenimlerimizde halkın büyük bir çoğunluğu işsizlik ve ekonomik sıkıntıdan dert yanıyor. Biz seçilmesek dahi seçimden önce ziyaret ettiğimiz yerleri bir kez daha ziyarete edeceğiz. Sadece seçim zamanı gelmeyeceğimizin garantisini de vermiş olacağız. Bugüne kadar hizmet eden belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız 15 yıl yeter artık, değiştirelim diyor" diye konuştu.

SP'li adaylar daha sonra Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Başkanı Mustafa Çabucak'ı ziyaret etti. Başkan adayları Özçelik ve Arıkan,buradan da Yeraltı Çarşısı Derneği Başkanı Salih Gülay ve çarşı esnafını ziyaret etti. Başkan adayları, 29 Mart seçimlerinde esnaftan destek beklediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 16:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?