5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP adaylarını görücüye çıkardı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan'ın reaksiyon göstermesinde milletin gösterdiği kararlılığın etkili olduğunu düşündüğünü belirterek, "Hem Başbakan'ı hem de bu aziz milleti tebrik ediyoruz" dedi.

SP Kayseri İl Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda düzenlenen 'Saadet Türkiye Buluşmaları' isimli toplantıda, partinin belediye başkan adayları tanıtıldı. Burada bir konuşma yapan SP Genel Başkan Numan Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan'a Türk milletinin sahip olduğu hassasiyeti Davos'ta yansıttığı için teşekkür ettiklerini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın, başta milli görüş camiası olmak üzere tüm milletin Gazze konusundaki kararlılığını ortaya koyduğunu ifade eden Kurtulmuş, "Başbakan Erdoğan'ın reaksiyon göstermesinde milletin gösterdiği kararlılığın etkili olduğunu düşünüyorum. Hem Başbakan'ı hem de bu aziz milleti tebrik ediyoruz. Sayın Başbakan'ın göstermiş olduğu reaksiyonun anlık bir reaksiyondan öteye gitmesi ve bunun siyasi bir sonuca dönmesi için daha önce açıkladığım eylem planını bir kez daha hatırlatıyor, ısrarla takipçisi olacağımızı ifade ediyorum. Sayın Başbakan, aman ha bu sefer dik dur. Dik dur, bu millet arkandadır, Saadet Partisi arkandadır'' diye konuştu.

Kendilerinin siyaseti makam ve mevki için yapmadığını ifade eden Kurtulmuş, CHP'nin muhalefet politikasını da eleştirdi. Kurtulmuş, "Ana muhalefet partisi ne yaparsa AK Parti'ye yarıyor. Öyle bir çalışıyor ki sanki AK Parti'yi kalkındırma partisi. Ne yapsa AK Parti'ye yarıyor. Bu kadar faydalı bir parti olamaz" diye konuştu.

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Kurtulmuş, daha sonra partiye yeni katılanlara rozet taktı. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından hediye edilen ve adının yazılı olduğu 38 numaralı Kayserispor formasına da alan Numan Kurtulmuş, partisinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun ve Talas Belediye Başkan Adayı Ahmet Bali başta olmak üzere tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 11:39:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?