5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP seçim bürosu açıldı

Saadet Partisi (SP) Talas seçim bürosu çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmete açıldı.

SP tarafından seçim çalışmalarının yürütüleceği seçim bürosunun açılışına, SP Genel İdare Kurulu Üyesi Duran Soyuuğur, SP İl Başkanı Bülent Kartal, SP Talas İlçe Başkanı Mikail Aydın, SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, SP Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, SP Talas Belediye Başkan adayı Aydın Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

Programda ilk konuşmayı yapan SP Talas İlçe Başkanı Mikail Aydın, seçim bürosunun ilçe için hayırlı olmasını istedi.Mikail Aydın'dan sonra söz alan Talas Belediye Başkan adayı Aydın Aydın, Talas için hazırladıkları projelerle ilçeyi daha modern ve çağdaş görünüme kavuşturacaklarını kaydetti. Aydın, "Partili ayrımı yapmadan herkese eşit gözle bakarak çalışmalarımızı yapacağız. Devletin parasını çar çur etmeyeceğiz. Talas'ı aydın günler bekliyor" dedi.

Seçim bürosunun açılışında konuşan Duran Soyuuğur ise, seçim bürosu ile parti çalışmalarını vatandaşlara daha rahat duyuracaklarını dile getirdi.
SP Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ise, SP'nin Talas ilçesinde başarıya ulaşacağını belirterek, Kayseri'deki ilçeler bir araya gelerek kentin geleceğine yönelik çalışmalar yapacağını ifade etti.

Programın kapanış konuşmasını yapan SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik de, SP'nin farklı bir anlayış içerisinde belediyecilik yaptığını kaydederek, "Biz de fark var. Milli görüş belediyeciliğini tekrar ortaya çıkaracağız. Genç adaylarınız olarak yerel yönetimlere talibiz. Biz vatandaşa tepeden bakmayan bir anlayış ile çalışıyoruz. Sizler sandık başında mevcut belediye yöneticilerine 'kırmızı kart' göstererek en güzel cevabı vereceksiniz" şeklinde konuştu.

Seçim bürosunun açılışından sonra partiye katılan 75 kişilik gruba başkanlar tarafından rozet takıldı. Daha sonra başkan adayları ve bir grup partili konvoy halinde Büyük Bürüngüz kasabasına gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 21:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?