4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

SP'de seçim çalışmaları tam gaz

Saadet Partisi (SP) belediye başkan adayları destek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, seçimlere sayılı günler kala esnaf ve oda ziyaretlerine devam ediyor. İlk olarak İstasyon Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden başkan adayları, destek beklediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, bir telefon dükkanında yaptığı konuşmada, "Esnafların jelatininde orijinal ürünler sattığı gibi bizde geçmişleri temiz başkan adaylarıyız. Esnaflarımızı sadece seçim döneminde değil seçimden sonrada hatırlayacağız. Biz her zaman hayırdan yanayız. Kayserimizi daha güzel hele getirmek için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Başkan adayları daha sonra Mimarlar Odası Kayseri Şubesi'ne destek ziyaretinde bulundu. Yerel yönetimlerde sivil toplum örgütlerinin önemini bildiklerini belirten Özçelik, seçilmeleri halinde sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe olacaklarını söyledi.

Yerel yönetimlerle sivil toplum örgütlerinin paylaşımcı olmaları gerektiğini ifade eden Özçelik, en büyük destekçilerinden birisinin de sivil toplum örgütleri olacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 10:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?