5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'den "One Minute" billboardu

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığı'nın yerel seçimlere kısa bir süre kala şehrin değişik yerlerindeki billboardlara astığı, "One Minute!!! 15 yıl yet-me-di- mi?" afişleri dikkat çekiyor.

SP Kayseri İl Başkanlığı tarafından yürütülen seçim çalışması kapsamında şehrin değişik yerlerindeki billboardlara asılan, "One Minute!!! 15 yıl yet-me-di- mi? afişleri ile ilgili açıklamalarda bulunan SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, seçimlere 19 gün kaldığını hatırlatarak bu maratonun huzur, barış ve kardeşlik içinde geçmesini temenni etti.

Özçelik, "Biz SP'li adaylar olarak kırmadan, dökmeden, şehrimizde huzuru kaçırmadan bir seçim dönemi geçirmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi siyasi partiler billboardlarda seçim çalışmalarını aktarmaya ve halka mesajlar vermeye başladı. Biz de yaklaşık bir aydır halkımızla iç içeyiz. Halkımızla ortak kanaat doğrultusunda, '15 yıl yet-me-di-mi?' sloganı ortaya çıktı. Biz de bu sloganı halkımızın adına SP olarak ortaya koyduk. Bir taraftan da, 'One Minute!!!' dedik dikkat çeksin diye. Sayın Başbakanımızın kişileşmiş flaş bir cümlesi. Bunu da onunla birleştirerek renk katmak istedik. Tabii başkanlar ve vatandaşımız buradan gerekli mesajı alacaktır. Ayrıca buradan siyasilere anlatılmak istenen, koltuğun baki olmadığı, mahkemenin kadıya mülk olmadığını görecekleri, anlayacaklarıdır. Biz genç adaylar olarak tüm enerji ve gençliğimizle çalışmalara devam ediyoruz. 'One Minute! 15 yıl yetmedi mi?' diyoruz" şeklinde konuştu.

Haşim Özçelik, yaptığı açıklamanın ardından partisinin Kocasinan ve Melikgazi adaylarıyla birlikte billboardların önünde basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?