5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'den bir açılım daha!

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, 30 Mart sabahının 'saadet günü' olacağını ifade ederek, "Saadet gelecek, robotlar kurtulacak, biz herkesin saadeti için varız" dedi.

Seçime sayılı günler kala ziyaretlerine devam eden SP belediye başkan adayları, Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Yapı Teknolojileri Fuarı'ndaki firmaları ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde stantları gezerek destek isteyen belediye başkan adaylarının bir elektrik şirketine ait stanttaki robot ile diyaloğu ise ilginç görüntüler oluşturdu.

SP'nin sembolik işaretini yapan K-19 isimli robot ile kısa süre sohbet eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, 30 Mart sabahının SP'nin günü olacağını söyledi.

Robot ile sohbetin ardından bir açıklama yapan Özçelik, K-19 robotu ile yerel seçimlerle ilgili kısa bir sohbet yaptıklarını ifade etti. Özçelik, "Umarım robotun bu hareketleri birçok şeyi anlatıyordur. Robot bile anladı Saadet'in geleceğini. Biz inşallah yeniden milli görüşle yaşanabilir bir Kayseri'yi halkımıza sunacağız. İnşallah robot haklı çıkar. Saadet gelecek, robotlar da kurtulacak. Biz herkesin saadeti için varız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 11:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?