5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'den bir seçim bürosu daha

Saadet Partisi (SP), Kayseri'de seçim çalışmalarına son hızla devam ederken, belediye başkan adayları ise seçim çalışmaları sırasında adaletsizlikler yapılıp, halkın aldatıldığını öne sürdü.

SP Kayseri İl Başkanlığı tarafından Keykubat Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Burada bir konuşma yapan SP Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, halkın bazı belediye başkan adayları tarafından aldatıldığını söyledi.

Arıkan, seçim çalışmaları çerçevesinde yapıkları ziyaretler sırasında halka boş vaatler verildiğini gördüklerini kaydederek, "Yaptığımız çalışmalar neticesinde gördüğümüz izlenim, bazı belediye başkan adaylarının halka doğru söylemediklerini görüyoruz. Bir belediye başkan adayı çıkıp, Eskişehir Bağları'nda 15 katlı binalar yaptıracağını söylüyor. Bu teknik olarak mümkün değil. Eskişehir'in altyapısı 25 bin nüfusa göre yapılmıştır. Halen bazı belediye başkan adaylarımız çıkıp 175 bine çıkartılacağını söylüyor. Bu tamamen halkımızı aldatmaya yönelik seçim çalışmalarıdır. Televizyon ekranlarda farklı şeyler söyleniyor, ama kapalı kapılar ardından başka şeyler yapılıyor. Halkımız 29 Mart'ta yapılan seçimlerde bunlara en güzel cevabı verecektir" diye konuştu.

Arıkan, daha sonra Keykubat Mahallesi seçim irtibat bürosunu açarak, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?