5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'li adaylar destek istiyor

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir ve Melikgazi Belediye Başkan adayları, Belsin semtinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, Belsin semtinde Cuma namazı sonrası esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, yerel seçimlerde destek beklediklerini söyledi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Özçelik, "IMF'nin hortumu az gidiyor, onun için buradan kesip devleti beslemek lazım. Siz 29 Mart'ta buna hayır diyeceksiziniz. Bizde yerel yönetimlerde sizlerin rahatlığı için çalışacağız .3 yıl sonra yapılacak olan genel seçimlerde halkımızın refah seviyesini yükseltmek için çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti tarihi botunca IMF ile çalışmayan hükümetler arasında bizim iktidar olduğumuz dönem gelmektedir. Refah dönemindeki güzel günler inşallah geri gelecek. Bunları gerçekleştirmek için sizin desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
Zamlar konusunda bir vatandaşın değerlendirmesini de yorumlayan Özçelik, "Bu seçimlerde mevcut yöneticilere bir ikaz vermeliyiz. 29 Mart tarihinde yerel yönetimlerde alacağımız başarıyla bu zamların bitmesi için önemli yol kat edeceğiz. İnşallah güzel günler yakın. Siz yeter ki oylarınızla bizlere destek verin" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 17:33:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?