5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'li adaylar esnaf ziyaretinde

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan Belediye Başkan adayları, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun, Kapalı Çarşı'da bulunan esnafı ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlara projelerinin bulunduğu kitapçıkları dağıtan başkan adayları, esnafın sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra bir açıklama yapan SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, seçim gezisi sırasında esnafın sıkıntılarını dinlediklerini kaydederek, "Esnaf kardeşlerimizle dertleşiyoruz ve sorunlarını diliyoruz. Esnaf kardeşlerimizde güzel işlerin olması için 29 Mart seçimlerinin gelmesini bekliyor. Biz ise genç adaylar olarak esnaflarımızı gezerek, gençlik enerjisinin hizmete dönüşmesi için destek istiyoruz. Ortak kanaatimizde, mevcut başkanların artık 15 yıl oldu ve değişmesi lazım. Bal yiyen baldan usanır ve gençliğin önünü açmak lazım diyorlar. Bize, gösterdiğimiz bu medeni cesaretten dolayı teşekkür ediyorlar. Bizde inşallah seçildiğimizde bu esnaf kardeşlerimizi mahcup etmeyeceğiz. Onlara hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız" diye konuştu.

SP'li adaylar, daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 14:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?