7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

SP'li adaylar yeni sanayide

SAADET PARTİLİ ADAYLAR YENİ SANAYİDE

Saadet Partisi (SP) milletvekili adayları, 12 Haziran Genel Seçimi için yeni sanayide bulunan esnafı ziyaret etti.

Yeni sanayi sitesinde bulunan esnafı ziyaret eden Saadet Partisi Kayseri milletvekili adayları Haşim Özkılıç, Duran Soyuğur, İlyas Yıldız, Ahmet Ulusoy ve Ahmet Fatih Karaman seçmenlerin sorunlarını dinledi. Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren SP adayları, yeni sanayide esnaf tarafından sıcak bir şekilde karşılanarak vatandaşlarla sohbet etti. Adaylar, esnafın dertlerini dinleyerek, sorunlarını çözeceklerini belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan kavgaları ‘horoz dövüşüne’ benzeten milletvekili adayı Ahmet Ulusoy ise, “Yaşanan kavgalara bir ‘dur’ dememiz lazım. Freni patlamış bir otobüs misaliyiz. İnsanların yüzlerinin güldüğü hep Milli Görüş zamanında olmuştur” dedi.

12 Haziran Genel Seçimi’nin dönüm noktası olduğunu belirten Ulusoy, “12 Haziran ülkemiz için çok önemli bir gündür. Geçmişte yaptığımız işlerle karşınıza gelip oy istiyoruz. Eski Milli Görüş günlerinin gelmesini arzu ediyoruz. Üretim toplumundan çok, tüketim toplumu haline getirildik. Özelleştirme adı altında bütün kurumlarımız satıldı” şeklinde konuştu.

Adaylar, esnaf gezisinin ardından yeni sanayiden ayrıldı.

SAADET PARTİLİ ADAYLAR YENİ SANAYİDE
SAADET PARTİLİ ADAYLAR YENİ SANAYİDE
SAADET PARTİLİ ADAYLAR YENİ SANAYİDE
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 11:52:05
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 14:27:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?