5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'liler ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partili (SP) Kayseri Büyükşehir ve Melikgazi Belediye Başkan adayları, Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş'i makamında ziyaret etti.

Yerel seçimler öncesi SP'li adaylar, seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş'i ziyaret eden adaylar, seçimlerde destek istedi. SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Ateş'ten seçimlerde destek beklediklerini belirterek, "Sizler gibi ve deneyimli ağabeylerimizin tecrübelerinden faydalanarak Kayseri'ye daha iyi hizmet etmek için göreve talip olduk. Gençliğimizin verdiği enerji ile Kayseri'ye daha iyi hizmetler vermek için çalışacağız" dedi.

Ali Ateş ise, genç belediye başkan adaylarının Kayseri'ye önemli hizmetler vereceğini ifade ederek, yollarının açık olmasını diledi. Ateş, "Sizler gibi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'de 1994 yılında genel seçimlerde beni ziyaret etmişti. Şimdi görüyoruz ki Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu. Sizlerinde ileride iyi yerlere geleceğinizi umut ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından SP'li adaylar ve Ali Ateş hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 19:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?