5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'nin destek ziyaretleri sürüyor

Saadet Partisi (SP) Kayseri belediye başkan adayları, yerel seçimler öncesinde destek ziyaretlerine devam ediyor.

Seçimlerine sayılı günler kala Saadet Partisi belediye başkan adayları destek ziyaretlerini arttırdı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, Turan kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkana adayı Haşim Özçelik, yönetime geldiklerinde halkın bütün sorunlarını çözeceklerini söyledi. Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden Özçelik, "Biz hizmet etmek için varız. Faydalı olmak için bu yola çıktık. Belediye başkanı olmak bir yere hükümdar, padişah olmak değil, bizim anlayışımız insanların en hayırlısı olmak amacıyla bu yola çıktık. Şuan Türkiye'deki yerel seçimler havası genel seçimler havası gibi görünüyor. Biz uzun zamandır halkımızla iç içeyiz. Onları dinlediğimizde ilk sorunları ekonomik, diğer sorunları ise seçim bittikten sonra hiç kimsenin kapılarını çalmadıklarını söylüyorlar. Biz ister seçilelim ister seçilmeyelim sizleri yine ziyaret edeceğiz" dedi.

Özçelik, ayrıca siyasi parti liderlerinin mitinglerde birbirlerine yaptıkları söylemleri de eleştirdi.Daha sonra konuşan Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ise, Turan halkının sıkıntılarını bildiklerini ve bu sorunları hep beraber çözeceklerini söyledi. Milli görüş belediyeciliği hakkında da bilgiler aktaran Arıkan, "Göreve geldiğimizde kapatılan belde belediyelerinin açılması için çalışacağız. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan birimler yine bu belediye binası içinde hizmet vermeye devam edecek. Belediyeniz kapanmayacak, hizmetlerine devam edecek" dedi.

Turan kasabasından sonra SP'li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun, Anadolu Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan adaylar burada araba satıcı ve alıcılarının sıkıntılarını dinleyerek, çözüm üretmek için göreve talip olduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 16:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?