5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'nin seçim çalışmaları tam gaz

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan Belediye Başkan adayları, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Harita Kadastro Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.

İlk önce KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret eden SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, 29 Mart seçimleri öncesi destek istedi.

Kayseri sanayisinin önemli sivil toplum örgütü olan KAYSO ile fikir alışverişi yapmak istediklerini kaydeden SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, "Kayseri'de eski 'milli görüş' belediyeciliğini geri getireceğiz. Bunun için sizlerin de desteklerini bekliyoruz" dedi.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise, SP belediye başkan adaylarına seçimlerde başarılar dileyerek, vatandaşların sandık başında yerel yönetim idarecilerini belirleyeceğini söyledi.

"ORTAK AKIL İLE ÇALIŞACAĞIZ"

Daha sonra Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı Hami Yıldırmış'ı ziyaret eden belediye başkan adayları, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yerel yönetimlerde yeni yüzler görmek istediğini söyleyen Yıldırmış, belediye başkan adaylarına yerel seçimler yolunda başarılar diledi.

Harita ve Kadastro Mühendisi olan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, meslektaşından seçim konusunda destek istedi. Üniversite, KAYSO, KTO ve sivil toplum örgütleri ile 'ortak akıl' çatısı altında fikir alışverişi yapacaklarını kaydeden Özçelik, "Şehir ile yaşanan sıkıntıları, işin erbapları ile görüşerek karara bağlayacağız. Eğer seçimlerde başarılı olursak, meslek odaları ve hemşehri derneklerinin bir arada olmasını sağlayacak ortam oluşturacağız. Onları arka planda bırakmayacağız. Rutubetli ve uzak mekanlarda durmalarını önleyecek projelerimiz var. 'Milli görüş' belediyeciliği ruhuyla çalışacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 13:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?