5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

SP'nin seçim ziyaretleri hızlandı

Saadet Partisi (SP) Kayseri belediye başkan adayları, seçime az bir süre kala esnaf ziyaretlerini hızlandırdı. SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, seçimin yaklaşmasıyla birlikte yapılan anketlerin yanlış ve taraflı olduğunu ileri sürdü.

SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun, seçimlere sayılı günler kala esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Sivas Caddesi'ndeki esnafı gezen belediye başkan adayları, destek beklediklerini bildirdi.

Seçim gezisi sırasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, seçime 12 gün kala esnaf ziyaretlerine tam hız devam ettiklerini kaydederek, "Seçim çalışmalarımız devam etmekte. Bugün Sivas Caddesi'ndeki esnaf kardeşlerimizle bir arada olduk. Onlarda diğer gezdiğimiz esnaf kardeşlerimizle aynı sıkıntılar içerisinde. Dükkan kirasını ödeyememe, siftah açmama ve seçimden sonra unutulma gibi sıkıntıları var. Biz inşallah halkın içerisindeki kişiler olarak bu sıkıntıları çözeceğiz" dedi.

Son zamanlarda yapılan seçim anketlerine de değinen Özçelik, "Bugünlerde gazetelerde çeşitli anketler görüyoruz. Bu anketlerin nerede yapıldığını merak ediyorum. Acaba bazıları anketleri para aldıkları siyasi partilerin seçim bürolarında mı yapıyor? Yoksa gerçekten halkla mı yapıyorlar? Ciddi olmayan, taraflı anketler yapılıyor" diye konuştu.

SP Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun ise, anketlerde adaletsizlik yapıldığını ifade etti.
Belediye başkan adayları daha sonra seçim ziyaretlerine devam ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 16:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?