5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Spor tesisleri GSGM'ye devredildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan spor tesislerinin Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne (GSGM) devir işlemleri yapıldı.

Ankara'dan gelen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkan Vekili Hasan Hüseyin Şen ve beraberindeki heyet, tesislerde incelemelerde bulunarak geçici kabule onay verdi.

Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile beraber tesisleri gezen Başkan Vekili Hasan Hüseyin Şen, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini ifade etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Tesisler Daire Başkan Vekili Hasan Hüseyin Şen, Kayseri'nin spor tesisleri açısından oldukça ileri bir seviyede olduğunu belirterek, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Genel Müdürlüğümüz arasında yapılan bir protokol ile bu işe başlandı. Kayseri, bu işin öncüsü oldu ve buradaki tesisler hızlı bir şekilde tamamlandı. Genel Müdürlüğümüzün buradaki bir taşınmazı değerlendirilerek mükemmel tesisler yapıldı ve en önemlisi devletimizin cebinden tek kuruş para çıkmadı. Bu güzel tesislerin ortaya çıkmasında hiçbir masraftan kaçınmadan en modern şekilde yapılmasına vesile olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 22:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?