3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Spor yazarları stadyuma hayran kaldı

Türkiye'nin önde gelen spor yazarlarından Osman Tanburacı, Ümit Aktan ve Altan Tanrıkulu, Kadir Has Şehir Stadı'nın Avrupa'nın sayılı statlarından birisi olacağı söylediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte yapımı tamamlanma aşamasına gelen stadı gezen spor yazarlarından Osman Tanburacı, Türk sporuna böyle bir stadı kazandıran Özhaseki'nin, şapka çıkartılacak bir iş yaptığını belirtti. Tanburacı, "Türkiye'nin en modern stadı oluyor. Bu statta futbol oynamak da izlemek de çok keyifli olacak. Başkan Özhaseki'yi yürekten kutluyorum" dedi.

Avrupa'nın sayılı statlarında maç izlediklerini belirten Altan Tanrıkulu da, Euro 2008 maçlarının oynandığı statlardan bile güzel bir stat yapıldığına dikkat çekerek, "İşimiz gereği Avrupa'da birçok statta maç izledik. Son Avrupa şampiyonasında, final maçının oynandığı Viyana'daki stat hariç hepsinden daha büyük ve güzel bir stat yapılıyor Kayseri'ye. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Spor spikeri ve gazeteci yazar Ümit Aktan da, keyifli maçlar anlatmak için birçok kez bu stada geleceğini ifade ederek, "Gururla anlatabileceğimiz, başımız dik olarak bizim stadımız diyebileceğimiz inci gibi bir stat. Başkan Özhaseki'yi alkışlıyorum" dedi.

Başkan Özhaseki ile birlikte daha sonra Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'na giden spor yazarları, burasının da mükemmel bir tesis olduğuna vurgu yaparak, Kayseri'nin Orta Anadolu'nun spor merkezi olma yolunda önemli adımlar attığına vurgu yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 17:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?