3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Ssangyong'lar Erciyes'te tanıtıldı

Erciyes Kayak merkezi Ssangyong araç tanıtımına ev sahipliği yaptı.


Güney Kore’den Türkiye piyasalarına giren Ssangyong 4x4 jeepler kayak severlerin beğenisine sunuldu. Karla kaplı zemin üzerinde Continental lastiklerinin de sergilendiği tanıtıma ilgi büyük oldu. Ssangyong markasının Kayseri piyasasına yeni giriş yaptığını kaydeden Kayseri yetkili bölge bayi Gülsoylar A. Ş. Genel Müdürü Candan Gülsoy, yapılan tanıtımda Kayserililere Ssangyong 4x4 jeeplerden 5 tanesinin tanıtımını yaptıklarını belirterek, kayak severlere araçları yakından görme ve inceleme şansı verdiklerini söyledi.

Gülsoy, “Türkiye piyasalarına yaklaşık 5 ay önce giriş yapan Ssangyong 4x4 jeeplerin Kayseri bölge bayiliğini 3 aydan beri yürütüyoruz. Aracımızın kalitesini, imajını ve güvenirliliğini insanlara daha iyi anlatabilmek için bu tanıtımı yaptık. Tesisimizde satış, servis ve yedek parça hizmetlerini veriyoruz. Önümüzdeki dönemde Ssangyong markasını Sivas’a da taşımak istiyoruz. Kayseri’de 4x4 dediğimiz SUV grubunda yüzde 15-20 pazar payını ve 2008 yılı sonuna kadar ise 300 adet Ssangyong 4X4 jeep satışı hedefliyoruz” dedi.


Tanıtım esnasında, araç hakkındaki görüşlerini anket formuna aktaran kayak severlerden kura ile belirlenenlere çeşitli hediyeler verildi. Ssangyong 4x4 jeepler 18 bin 900 avro’dan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 18:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?