3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Su böreği satışları ikiye katlandı

Ramazan ayında unlu ve hamur işi gıda satışlarında artış yaşanıyor. İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmez çeşitlerinden olan hamur işi gıdalar, Ramazan ayında vatandaşın ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Unlu gıdalarda Kayseri'nin marka işletmelerinden olan Cihan Ekmek'te Ramazan ayında su böreği satışlarında büyük artış gözleniyor. Tepsilerde özel olarak pişirilen su böreği, vatandaşın damak tadına uygunluğu ve lezzeti ile tercih edilen çeşitlerin ilk sıralarında bulunuyor.

Cihan Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zenger, alışveriş yapan vatandaşın, ürünün kalite ve lezzetine ve müşteriye sunulan hizmetin kalitesine çok önem verdiğini belirterek, tezgahlarında yüze yakın unlu mamul çeşidi satışının gerçekleştiği belirtti.

Zenger, ”Cihan olarak işletmelerimizin tümünde, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşımız iyi hizmet sunan işletmeleri her zaman baş tacı yapmayı bilmiştir. Bizde onlara layık olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında özellikle su böreği satışlarımızda önceki aylara göre iki katı bir artış yaşıyoruz. Satışlarımızdaki artışı insanlarımızın Cihan'a duydukları güvene ve hizmet kalitesine bağlıyorum” dedi.

Cihan Ekmek şubelerinde su böreği 10 YTL'den müşterilerine satılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 13:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan barbaros IP: 88.252.148.xxx Tarih : 21.09.2008 09:49:14

cok güzel on numRA BÖLE DEVAM ETMESİNİ İSTERİM................