4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Sucuk partisinde stres attılar

Hentbolcüler sucuk partisinde bir araya gelerek stres attı.

Hafta sonu yapılan kulüplü yıldızlar hentbol grup birinciliği için Kayseri’ye gelen Ankara Bahçelievler Nebahat Keskin İ.Ö.O. erkek takımı ile Elazığ Polis Gücü bayan hentbol takımları, maç sonrası stres atmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Talas Güreş Eğitim ve Kamp Merkezinde bir araya geldi.

Sucuk partisinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Hentbol İl Temsilcisi Murat Sancakçeken ile Hentbol İl Temsilci Yardımcısı Hakan Gökdemir ev sahipliği yaptı. Hentbolcüler güreş eğitim ve kamp merkezinde Kayseri manzarasını izledikten sonra güneşin batmasına yakın zamanda toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Daha sonra köz ateşte pişirilen sucuklar ekmek aralarına konularak afiyetle yendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, sucuk partisine katılan takımlara ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Sporun her branşında başarının çalışma ve antrenmanla alakalı olduğunu ifade eden Şahan, “Sporcu, hem başarılı, hem sosyal, hem de ahlaklı olmalıdır” ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 15:01:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?