5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Süleyman Korkmaz yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz, 9 Ağustos 2009 Pazar günü yapılacak olan kongre öncesi başkan adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan mevcut MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz 9 Ağustos Pazar günü Kadir Has Spor Salonu’nda yapılacak olan kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde MHP’nin iktidar olacağını ifade eden mevcut Başkan Korkmaz, bu iktidar meşalesini kendilerinin de Kayseri’den yakacağını söyledi. Kayseri’de ülkücülerin iktidar olma sevincini yaşayacaklarını kaydeden Başkan Korkmaz,” Ben bu konuda ülkücülere söz veriyorum. Gece gündüz demeden çalışarak, bu vatana borcumuzu ödemeliyiz. Ben buradan diğer aday Memduh Uzunluoğlu’na da seçimde başarılar diliyorum. Kazanan şahıslar değil MHP olacaktır. Tüm ülkücülerin oyunu alacağız. 2011’deki iktidarın temelini 9 Ağustos’ta Kayseri’den atacağız. Eğer bu ülke son 25 yılda masa başında bu hale geliyorsa, ülkücüler bu dava için dağda 50 yıl kalır” diye konuştu.

9 Ağustos 2009 Pazar günü Kadir Has Spor Salonu’nda yapılacak MHP İl Kongresi’ne, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Antalya İl Kongresi’ne katılması nedeniyle katılamayacağı belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 15:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?