5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Sultan Sazlığı tanıtımına destek

BELEDİYEDEN SULTAN SAZLIĞI TANITIMINA DESTEK

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük Belediye Başkanı Hamdullah Deringöl, Sultan Sazlığı Milli Parkı'nın tanıtımı için bir dizi çalışma yaptıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Hamdullah Deringöl, Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda belediyelerine ait yaklaşık 10-15 yıldan beri faaliyet gösteren balık üretme çiftliğinde bazı düzenlemeler yaptıklarını belirtti.

Her yıl nisan ayında Sultan Sazlığı Milli Parkı'nın tanıtımı ve korunmasını amaçlayan Foto Safari Fotoğraf Yarışması'nın 2010 yılında ulusal boyutta yapılması için Milli Parklar Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç ile gerekli görüşmelerin yapıldığını da ifade eden Deringöl, “Önümüzdeki yıl yapılacak olan Foto Safari Fotoğraf Yarışması için konaklama ve kamp yapılacak alanda bazı düzenlemeler yaptık. Doğa severlerin ve Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda fotoğraf çekerek gezi ve inceleme yapacak olanların hizmetine açmış bulunmaktayız” dedi.

BELEDİYEDEN SULTAN SAZLIĞI TANITIMINA DESTEK
BELEDİYEDEN SULTAN SAZLIĞI TANITIMINA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 16:47:04
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 17:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSMAİL BAK IP: 85.100.108.xxx Tarih : 18.11.2009 20:26:30

Başkan sonradan görselliğe önem vermeye başladı. Balık çiftliği ilk yapıldığı yılda şimdiki başkan eski başkana "rakı içmek için belediyenin parası ile çiftlik kuruyorlar demişti" Demekki başkanım herkesin bir bildiği varmış. O zaman Balık çiftliğini yaptıran başkan 10 yıl sonrasını düşünürmüş. Ama şimdilik iş yapan siz gözüküyorsunuz. Büyük konuşmamak lazımmış başkanım.