5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Sürücülere 'Paraşüt Çıkabilir" uyarısı!

Kayseri'nin Talas Belediyesi tarafından caddeye yerleştirilen "Yamaç Paraşütü Çıkabilir" levhası, sürücülerin dikkatini çekiyor.

Talas Belediyesi tarafından Komando Caddesi'nin kenarına yerleştirilen ve bir paraşütçü fotoğrafının da yer aldığı uyarı levhası, dikkat çekiyor. Üzerinde belediye amblemi ve iki tanede uyarı işareti yer alan tabela, sürücülerin yamaç paraşütünü gördüğü zaman paniğe kapılmamaları ve dikkatli olmalar gerektiği için konulduğu ifade edildi.

Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım ise, ilçe sınırları içerisinde yar alan 2 bin metre yüksekliğindeki Ali Dağı'nın önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını belirterek, "Ali Dağı'nda dört yıldır ulusal ve uluslararası yamaç paraşütü şampiyonaları ile bireysel uçuşlar yapılıyor. Sporcularımız rüzgarın yönüne göre genellikle Komando Caddesi yakınlarına iniş yapıyor. Bizde bu cadde kanarındaki geniş bir alanı sporcuların rahatlıkla iniş yapması için hazırladık. Sürücüler için Komando Caddesi'nin gidiş yönüne arkalı önlü 'Yamaç Paraşütü Çıkabilir' levhası koyduk" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 10:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?