5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Talas Gücü hız kesmiyor!

Talas Gücü Belediye Spor Kulübü Minik Bayan Voleybol Takımı, Kayseri’yi grup müsabakalarında temsil etmenin heyecanını yaşıyor.

Minik bayanlar, voleybol il birinciliğini kazanmanın verdiği moral ile haftada iki gün antrenman yaparak müsabakalara hazırlanıyor. Talas Spor Salonu’nda grup müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlanan minik voleybolcular, derece ile Kayseri’ye dönmek istiyor.

Talas Gücü Belediye Spor Voleybol Takımı Antrenörü Bülent Şahin, minik bayanlarda bu yıl Kayseri şampiyonu olduklarını belirterek, minik voleybolcuları ile gurur duyduğunu söyledi. Şahin, “Bu sezon Kayseri’yi voleybol grup birinciliğinde temsil etmeye hak kazandık. Hazırlıklarımız aralıksız devam ediyor. Haftada iki gün antrenman, iki günde voleybol müsabakası yapıyoruz. Voleybolda Kayseri’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Talas Gücü Belediye Spor Şube Sorumlusu Ali Rıza Karakullukçu da, Talas Gücü Belediye Spor olarak spora her türlü desteği verdiklerini kaydetti. Karakullukçu, Talas Gücü Belediye Spor olarak bu sezon yıldız bayanlar voleybol takımının Kayseri ikincisi, genç bayan voleybol takımının ise Kayseri üçüncüsü olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 10:40:03
Güncelleme :20 Mart 2009 Cuma 11:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serife IP: 78.160.125.xxx Tarih : 21.03.2009 12:57:17

süper olmuş herzaman arkanızdayız kızlar