5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Talas MHP'ye 36 kişi katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas İlçe Teşkilatı’na Demokrat Parti (DP) ve AK Parti'den katılan 36 üyeye parti rozetleri takıldı. MHP Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Mehmet Fatih Köksal, yarın düzenlenmeyi planladıkları ilçe mitinginin iptal edildiğini söyledi.

İlçe teşkilatında düzenlenen programda, DP ve AK Parti üyesi 36 kişi MHP'ye geçti. Çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu törende, ilk konuşmayı yapan MHP Talas İlçe Başkanı Sezai Türkmen, helikopter kazasından sonra haber alınamayan 5 kişinin sağlığına kavuşmasını temenni etti. Helikopterdekilerin ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Türkmen, 36 parti üyesinin MHP'ye katıldığını dile getirdi.

Ardından söz alan MHP Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Mehmet Fatih Köksal, 27 Mart 2009 Cuma günü 13.30'da yapmayı planladıkları ilçe mitingi programının iptal olduğunu belirterek, "Helikopter kazasına çok üzüldük. BBP ve ülkücü camiaya geçmiş olsun diliyorum. Bu yüzden bazı programlarımız iptal oldu. Yarınki ilçe mitingimiz elim kaza sebebiyle yapılmayacağını kamuoyuna duyuruyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından MHP'ye geçen üyelere rozetleri takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?