5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Talas'a Anne ve Çocuk Merkezi sözü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. M. Fatih Köksal, yerel seçimlerde başarılı olmaları halinde anne ve çocuklara yönelik sosyal bir tesis yapacaklarını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Talas Yenidoğan Mahallesi'ndeki Maviay Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya, MHP Talas Belediye Başkan adayı M. Fatih Köksal, MHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Sami Eker, MHP Talas Kadın Kolları Başkanı Şerife Atılmış ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan MHP Talas Kadın Kolları Başkanı Şerife Atılmış, Talas'ta MHP'nin başarılı olacağını kaydetti. Ardından konuşan MHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Sami Eker ise, yerel seçimlerde Kayseri genelinde iddialı olduklarını dile getirdi. MHP Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Canpolat ise, kadınlara önem verdiklerini ifade ederek, "Kadınlar ve erkekler bir elmaya benzer. Yarım elma olmaz. Kadınların olmadığı bir yer yok. Kadınlar bizim için çok önemlidir. Bütün kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

ANNE VE ÇOCUKLAR İÇİN SOSYAL MERKEZ

İlçede günde 500 adet bildiriyi evlere tanıtan kadın kolları üyelerine teşekkür eden MHP Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. M. Fatih Köksal, ilçeye çok sayıda sosyal merkez yapacaklarını ifade etti. Anne ve çocuklarına yönelik bir merkez oluşturacaklarının garantisini veren Köksal, sosyete pazarı niteliğinde bayanlara yönelik alışveriş mekanları yapılacağını söyledi.

Köksal, "Anne ve çocuklara yönelik bir sosyal merkez projemiz var. Anneler bir taraftan spor yapacak, çocukları ise eğlenecek. Ayrıca sosyete pazarı gibi alışveriş alanları oluşturulacak. Bu çarşıda satış yapanların hepsi Talaslı olacak. Burada toplanan çok sayıda vatandaş görüyorum. Biz 29 Mart akşamı bu işi bitiririz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 22:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?