5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Talaslı aileler tedirgin

24 GÜNDÜR KAYIP OLAN 3 ÇOCUKTAN HALA HABER ALINAMIYOR

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nın 2. günü şeker toplamak için evden ayrıldıktan sonra kaybolan 3 çocuktan hala haber alınamadı. Yaşananlardan dolayı tedirgin olan mahalle halkı ise çocuklarını okula kendileri getirip götürüyor.

Polis ekipleri kaybolan çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürürken, her köşe başında beliren polis bile vatandaşların tedirgin olmasına engel olamıyor. Polis sokakları ve binaları tekrar tekrar mercek altına alırken, Ankara'dan gelen özel ekip ise fotoğraf makinesi vasıtasıyla sorgusunu yaptığı binaların kayıtlarını tutuyor. Çocuk parklarında artık tek başına oynayan çocuk görmek mümkün olmazken, aileler yaşanan olaylardan dolayı çocuklarını okula kendileri götürüp getiriyor. Bazı ailelerin ders esnasında bile okul etrafındaki banklarda vakit geçirip son zilin çalmasını beklemesi dikkat çekiyor. Kaybolan çocukların aileleri ise gelecek umutlu bir haberi bekliyor.

Öte yandan, kentte her mahalleye asılan broşürler ve ellerinde resimlerle gezen polisler, semt sakinlerinin üzüntüsünü daha da artırdı. Çocukların yüzlerini ezbere bildiklerini söyleyen vatandaşlar, "Bu çocukları ve ailelerinin dramını her gün televizyonlardan izliyoruz. Allah ailelerine sabır versin. Biz de çok üzülüyoruz. Eğer bu çocukları sokakta görecek olursak emin olun ki ilk olarak bundan emin olup sonra polisi ararız" şeklinde konuştu.

24 GÜNDÜR KAYIP OLAN 3 ÇOCUKTAN HALA HABER ALINAMIYOR
24 GÜNDÜR KAYIP OLAN 3 ÇOCUKTAN HALA HABER ALINAMIYOR
24 GÜNDÜR KAYIP OLAN 3 ÇOCUKTAN HALA HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 16:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?