4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Talas'ta bayramlaşma geleneği sürdü

Kayseri'nin Talas Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni, halkın yoğun katılımıyla kutlandı.

Belediye binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ın daveti üzerine gelen vatandaşların yoğun şekilde katılımları dikkatlerden kaçmazken, milletvekilleri ve Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım vatandaşlarla teker teker bayramlaşarak sohbet etti.

Burada bir açıklama yapan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, çok huzurlu bir bayram geçirdiklerini belirterek, bayramlaşma törenine vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yıldırım, “Geleneksel hale getirdiğimiz buluşmamıza katılımlarınız için teşekkür ediyor, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Çok şükür huzurlu bir bayram geçiriyoruz. Birlik beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu bütünlüğümüz hiç bozulmasın. Tüm İslam aleminin bayramı kutlu olsun” dedi.

AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya da kısa birer konuşma yaparak, vatandaşların bayramını kutladı. Talas Belediye binası içerisinde kokteyl eşliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde ayrıca “Göklerdeki Talas” isimli DVD vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 17:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?