4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Talas'ta bayramlaşma salı günü

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, bayramının rahat ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, herkesin bayramını tebrik etti.

Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yayınlayan Başkan Rifat Yıldırım, bayramların, yardımlaşmanın ön plana çıktığı sevgi ve kardeşlik bağlarının daha da güçlendiği unutulmaz günler olduğunu ifade etti.

Yıldırım, “Gelenek, görenek, örf ve adetlerimiz gereği bu bayramda da fakir insanları gözetmeli ve onların da bayramlarını dolu dolu yaşamaları için yardım etmeliyiz. Kurban Bayramı'nın ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar, huzur ve barış getirmesini, bizleri olgunlaştırmasını ve yüceltmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Kurban Bayramı'nın huzur ortamında geçmesi ve belediye hizmetlerinin aksamaması için zabıta, fen işleri, temizlik ve park bahçeler müdürlükleri tam mesai yapacaklardır. Mezarlıklarımızı ziyaretlere hazır hale getirdik. Vatandaşlarımızın kurbanlarını belediyemize ait Yenidoğan, Cemilbaba ve Mevlana kapalı semt pazarlarında sağlıklı ortamlarda kesmelerini öneriyoruz. Açık alanlarda rastgele kurban kesimine ve atıkların çevreye bırakılmasına kesinlikle müsaade etmiyoruz. Açık alanlarda halkımızın et çekimi yapmamalarını ve kötü görüntü sergilememelerini rica ediyoruz. 9 günlük bayram tatilinde belediyemize ulaşmak isteyen vatandaşlarımızın Alo 153 Beyaz Masa veya 437 00 55 telefonlarını aramalarını istiyoruz. Belediyemiz tarafından organize edilen vatandaşlarla birlikte salı günü belediye binasında toplu bayramlaşma töreni gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı geleneksel bayramlaşma törenine davet ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 14:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?