4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Talas'ta çocuk şenliği başladı

Talas Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 2. Çocuk Şenliğini törenle başlattı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Başkan Yıldırım 23 Nisan’da çocuklara doya doya bir bayram yaşatmak istediklerini belirtti.

Talas Belediyesi yanındaki alanda 20 Nisan- 4 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan 2. Çocuk Şenliğinin açılışını yapan Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 23 Nisan’ı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiğini belirterek, bizlerde yerel yöneticiler olarak bu şenlikle çocuklara doya doya bir bayram yaşatmak istiyoruz dedi.

Başkan Yıldırım, “Hepimiz bir veli olarak anne ve baba olarak çocuklarımız için yaşıyor, onların gelecekleri için gayret sarf ediyoruz. Bizler yerel yöneticiler olarak aynı aile sorumluluğu içerisinde yavrularımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Okullarından oyun alanlarına ve bilgi evlerine kadar geleceğimiz evlatlarımızın iyi bir şekilde yetişmesi için hizmet sunuyoruz. 23 Nisan’da yine siz çocuklarımız için hazırladığımız Bilgi Evini hizmete açıyoruz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz çocuk şenliğinde inşallah gönlünüzce eğlenme fırsatı bulursunuz” dedi.

Şenliğin açılışında çarpışan otoya binen Başkan Rifat Yıldırım, çocukların sevinçlerine ve mutluluklarına ortak oldu. 4 Mayıs’a kadar açık kalacak olan şenlikte Luna park, animasyon gösterileri, Hacivat Karagöz gösterileri, ortaoyunu, sihirbaz gösterileri, palyaçolar ve sürpriz gösterilerle büyük küçük herkese eğlenme imkanı sunulacak.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 10:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gamze korkmaz IP: 88.252.158.xxx Tarih : 23.04.2008 13:35:02

ben belediye başkanımızla yakından tanışmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyo ama biz belediye başkanımızı çoook ama çok seviyoruz o talasa başkan olunca talasta hayyata bambaşka oldu teşekkür ederim rıfat amca