4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Talas'ta karla mücadele sürüyor

Talas Belediyesi karla mücadele ekipleri etkili yağan karla birlikte temizlik ve buzlanmalara karşı 15 araç ve 70 personelle 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

Etkili kar yağışı Karla mücadele ekiplerini harekete geçirdi. Talas Belediyesi Fen işleri, Park bahçeler ve Temizlik işleri müdürlüklerinden oluşturulan karla mücadele ekipleri 3 vardiya halinde 24 saat süreyle çalışma gerçekleştiriyorlar. Karla mücadele çalışmalarını gece gündüz denetleyen Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ekiplere zaman zaman tatlı ikram ederek moral desteğinde bulunuyor.

Başkan Yıldırım, yoğun kış şartlarında emeklerini esirgemeyen personeli kutladıklarını belirterek, vatandaşların daha duyarlı davranmalarını istedi. Başkan Yıldırım, “Yılın ikinci önemli kar’ı yağıyor. İlçemizde kar yağışı biraz daha fazla. Ulaşımda sıkıntı yaşamamamız için fen işleri, park bahçeler, temizlik işlerinden oluşan 70 personel ve iş makineleri ile birlikte karla mücadele ekipleri 3 vardiya halinde 24 saat süre ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Çalışmalar sırasında insanlarımızdan biraz sabırlı davranmalarını ve ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Anayollardan başlamak üzere ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklara girerek kar temizliği yapmaktadırlar. Çok şükür bütün cadde ve sokaklarımız sürekli temizlenerek trafiğe açık tutulmaktadır. Vatandaşlarımızın istek ve şikayetleri için Alo 153 telefon hattından bizlere bilgi vermelerini istiyoruz” şeklinde ifade etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 14:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?