4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Talihliler hediye çeklerini aldı

Kayseri'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan İpeksaray Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen 30 talihliye toplam 30 bin YTL'lik hediye çeki kazanan talihliler, çeklerini teslim aldı.

29 Ekim 2008 tarihinde İpeksaray AVM'de Milli Piyango yetkilisi ve noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte talihli olan 30 kişi için hediye çeki teslim töreni düzenlendi.

İpeksaray AVM Genel Müdürü Mustafa Tatlı ile Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdiresi Hayriye Türksönmez'den hediye çeklerini alan talihliler, bayram öncesinde alışveriş yapmayı tercih etti. İpeksaray AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdiresi Hayriye Türksönmez, 9 bin 764 kişinin çekilişe katıldığını ve bunlar arasından Milli Piyango yetkilisi ve noter huzurunda yapılan çekilişle kazanan 30 asil talihlinin kendilerine başvuruda bulunduğunu belirtti. Bütün talihlilerin teslim törenine katılamadığını ifade eden Türksönmez, “Talihlilerimize çeklerini teslim ettik. Kayseri dışından kazanan talihlilerimiz de var. O kişilerde vekil olarak tayin ettikleri kişiler vasıtasıyla teslim, tesellüm belgelerini bize vermek suretiyle hediye çeklerini teslim aldılar. Güle güle harcasınlar. İpeksaray AVM olarak yılbaşına yönelik sürpriz bir kampanyaya daha başlatmayı düşünüyoruz. Krize inat kampanyalara devam edeceğiz” dedi.

Hediye çeki kazanan talihlilerden Feride Tiritoğlu Uçar, İpeksaray AVM yönetimine teşekkür ederek, bin YTL'lik hediye çeki ile kendisine cep telefonu aldığını söyledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmen olan eşine vermek üzere bir hediye daha aldığını belirten Uçar, çekin geri kalan kısmı ile de Kurban Bayramı ve yılbaşı öncesinde alışveriş yapmayı düşündüğünü kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 13:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?