1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Tan Sağtürk Kayseri'de büyüledi

Bale ve dans okulunun yıl sonu etkinlikleri için Kayseri'ye gelen balet Tan Sağtürk'ün dans gösterisi izleyenleri büyüledi. Beşiktaş'a transfer olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, etkinlikte 7 yaşındaki kızını çekebilmek için fotoğraf makinesini elinden bırakmadı.


Avva Kampüs Sanat ve Eğitim Merkezi Bale ve Dans Okulu'nun sunduğu yıl sonu etkinliklerine katılan Tan Sağtürk, açılışta bir bale gösterisi sundu. İzleyenleri büyüleyen Sağtürk gösterilerin ardından yaptığı konuşmasında, böyle okulların açılmasının kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. Gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularına ise Sağtürk, "Böyle sorulara hiç tahammülüm yok. Bu konuları konuşmayalım" şeklinde cevap verdi.


7 yaşındaki kızı Berrak Sağlam'ın bale gösterisini izlemek üzere eşiyle Kayseri'ye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, kızını çekebilmek için fotoğraf makinesini elinden bırakmadı.


Gösterilere ayrıca torununu izlemek için gelen Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur da katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 12:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
begüm karahan IP: 217.174.32.xxx Tarih : 16.08.2007 14:37:34
evet bende bu temsilde dans ettim.yani bende tan sağtürkün bir öğrenncisiyim!ayrıcada ekin hocamı(ekin bernay bilmio olamazsınız)ömür hocayı özcan ve ulben hocamı çoook özlüyorum!tan hocam umarım okursunuz bu yorumu ve hatırlarsınız beni hatırlarsınız!AvvAyı özelliklede sizi tekrar görebilrim...