5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Taraftarlardan Başkan Mamur'a dava

Kayseri Grup 38 Taraftarlar Derneği'nin avukatı Mehmet Kudret Taflıoğlu, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur hakkında bilet fiyatlarıyla ilgili sarf ettiği sözlerden dolayı 100 bin liralık dava açacaklarını söyledi.

Grup 38 Taraftarlar Derneği'nde düzenlenen basın toplantısına Dernek Başkanı Hasan Yaldızlı, Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, avukat Mehmet Kudret Taflıoğlu ve taraftarlar katıldı. Dernek olarak taraftarın hakkını savunma görevleri olduğunu belirten Mehmet İncialan, "Recep Mamur'un yaptığı hakaret karşılıksız kalmayacak. Çığırtkanlığı, yalakalığı, beleşçiliği ve dalkavukluğu aynıyla size iade ediyoruz. Kötü söz sahibinindir" diye konuştu.

Derneğin avukatı Mehmet Kudret Taflıoğlu ise, Grup 38 Taraftarlar Derneği olarak Kayserispor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının yüksek olduğunu ve bu fiyatın indirilmesi noktasında beyanlarda bulunduklarını hatırlattı. Taflıoğlu, "Bunun mukabilinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur, bizce direkt derneği hedef göstererek, 'beleşçiler' gibi ifadelerle hakaretlerde bulunmuşlardır. Bence bu konu hakaret davasına söz konusudur. Önümüzdeki hafta içinde 100 bin liralık bir davayla olayı yargıya intikal ettireceğiz" dedi

Açıklamaların ardından Grup 38 Taraftarlar Derneği üyeleri, sloganlar eşliğinde Recep Mamur'u alkışlayarak, protesto etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 19:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?