5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Taraftarlardan TFF'ye siyah çelenk

Kayseri Grup 38 Taraftar Derneği üyeleri, Galatasaray maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürlüğü'ne siyah çelenk bıraktı.

Geçen hafta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-Kayserispor maçının ardından yapılan açıklamalara tepki gösteren Grup 38 Taraftar Derneği üyesi 20 kişi, TFF Kayseri Bölge Müdürlüğü'ne siyah çelenk bıraktı.

Burada bir açıklama yapan Grup 38 Taraftar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncealan, Galatasaray maçı sonrası olanları hayret ve ibretle izlediklerini söyleyerek, "Biz hakem hataları sonucu Galatasaray'ı elimizden kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken, hakemlik müessesinin rencide olmaması adına, hakemin de her insan gibi hata yapabileceğini düşünerek sustuk, haksızlığa uğradığımızı yüksek sesle dillendirmedik. Anadolu terbiyesinin gereğini yaptık. Tüm tarafsız basın ve Galatasaraylı bazı oyuncu ve teknik adamlarının Kayserispor'a haksızlık yapıldığı görüşü belirtilmesine rağmen, Galatasaray Kulübü'nün anlamsız, tehditkar ve tahrik edici açıklamalarla varmak istedikleri hedef, Türk futbolu ve hakemler üzerinde baskı sindirme ve korku oluşturarak maçı oynamadan masa başında kazanmak arzusudur. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi taraftarları kışkırtarak TFF'ye İstanbul'da baskın tarzı gösteri yapmışlardır. Bütün bu olanlar Galatasaray yönetiminin başarısızlığının faturasını hakem ve TFF ödetme ve hedef saptırma yönetimidir. Daha 3 ay önce Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a haksız yere ofsayt golüyle yenildik. Kaybettikleri her puandan sonra haksız da olsalar TFF ve Merkez Hakem Kurulu'na saldırarak adeta korku imparatorluğu oluşturmaya çalışan Galatasaray yönetimini kınıyoruz. Böylesine hem suçlu hem güçlü denir. Ayrıca federasyonu korkak tavrından dolayı da protesto ediyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 16:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mirasyedi IP: 85.100.108.xxx Tarih : 12.02.2009 17:03:28

ne kadar boş iş ya şu fanatiklik. oyundur oynanmıştır bitmiştir. hata varsa federasyon vardır. federasyonun kararını benimsemeyeceksen oynamayacaksın bu ligde. cimbom sabrımızı taşırma ne demek ya? iç savaş bile çıkarır bu fanatikler. dünyada o kadar kötü durumda insanlar var, sefillik cahillik fakirlik ve zulüm diz boyu. fakat biz napıyoruz: maçta haksızlık yapıldı diye günlerce boşboş işlerle uğraşıyoruz. yazık gençliğe ki nelerle uğraşarak oyalanıyorlar, ömürlerini harcıyorlar. siz ne kadar fanatik olsanız da parayı yine ağalar götürür. futbol bir spordur, yaşam biçimi değildir ve izleyene karın doyurmaz. bırakın fanatikliği. takımızın maçlarına gidin, destek olun,izlemekten zevk alın ama ömrünüzü fanatiklikle boş işlerle tüketmeyin...