1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Tecavüz ettikten sonra boğdular

Kayseri'de 2 gencin, tecavüz ettikleri 12 yaşındaki erkek çocuğunu boğarak öldürdüğü öne sürüldü.


Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Kocasinan ilçesi, Ambar Mahallesi'nde yaşandı. K.D. (12) isimli çocuk geçen çarşamba günü birden bire ortadan kaybolunca ailesi kayıp ilanı verdi. Kaybolmadan önce en son babası S.D.'ye ait tahıl ambarında görülen K.D. için yapılan tüm arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

 3 günün sonunda tahıl ambarındaki buğdayların içinden gelen kötü koku üzerine buğdaylar başka bir yere aktarıldı ve K.D.'nin saklanmış cesedi bulundu. Boynunda, çene altında ve kollarında darp ile kesik izleri bulanan K.D.'nin cansız bedeni otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopside, küçük çocuğun tecavüze de uğradığı belirlendi.


Araştırmayı genişleten polis, şüphe üzerine K.D.'nin babası S.D.'ye ait tahıl ambarında mevsimlik işçi olarak Şırnak'tan gelip çalışan İ.S. (16) ve ağabeyi S.S.'yi (20) gözaltına aldı. İddiaya göre, İ.S. ve S.S., yanlarında çalıştıkları S.D.'den para istedi. Baba S.D. para vermeyince İ.S. ve S.S. sinirlenerek olayı gerçekleştirdi.


Şüpheli İ.S. ve S.S.'nin Kayseri Adliyesi'ne çıkarıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2007 Cuma 17:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal ertürk IP: 81.214.191.xxx Tarih : 22.07.2007 13:27:36
şerefsizlik hepsini süreceksin bunların kayseriden kayseri ovası bozkurtların yuvası