3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

TED Kayseri ,Botaşspor'u mağlup etti

Panküp TED Kayseri Koleji, Bayanlar Basketbol Ligi play-off 1. tur ilk maçında Botaşspor'u 71-69 yenerek, seride durumu 1-0 yaptı.


Panküp TED Kayseri Koleji Antrenörü Ayhan Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, bugün istedikleri gibi bir oyun ortaya koyamadıklarını belirterek, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Avcı, "Maçın böyle geçmesini beklemiyordum. Daha farklı bir skor bekliyordum. İyi şut yüzdesi bize maçı kazandırdı. İkinci dönemde iyi müdafaa yaptık. Ama hazırlandığımız gibi oynamadık. Bence ligin iki tane başarılı takımı. Hatta Botaşspor'u da bir adım öne koyuyorum. Çok iyi bir altyapı ve kültüre sahip, bence ligin en iyi takımı Botaşspor. Bizim takım da ligde elde ettiğimiz başarılara bakacak olursak başarılı bir takım. Bence Adana'daki ikinci maç da çok zor geçecek. Ama işi buraya taşımak istemiyoruz. Botaşspor'u da tebrik ediyorum" dedi.


Botaşspor Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise, maçın ortada geçtiğini, Adana'daki maçta skoru beraberliğe taşımak istediklerini söyledi. Yıldızoğlu, "Türkiye Kupası'ndan sonra play-off'un birinci ayağında Panküp TED Kayseri Koleji'ne kaybettik. Maç ortada geçti. Hatta bugün kazanabilirdik de. Panküp TED Kayseri Koleji maçın sonlarında seyirci ve saha avantajını kullandı. Özellikle biz son üç dakikada çok hatalar yaptık. Hatalarımızı da rakibimiz iyi değerlendirdi. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum.
Adana'daki maçta inşallah aynı hataları tekrarlamayıp, skoru beraberliğe getirmeyi ümit ediyorum" diye konuştu.
Panküp TED Kayseri Kolejli oyuncular Betül ve İlsu ise, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, Adana'daki ikinci maçı da kazanmak istediklerini belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 23:03:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?