2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Ted Kayseri Koleji,Yunanistan'ı mağlup etti

Panküp TED Kayseri Koleji, FIBA Bayanlar Avrupa Kupası B Grubu'nda Yunanistan'ın güçlü takımlarından Apollon Ptolemadia'yı 95-75 mağlup ederek, ikinci galibiyetini aldı.


Panküp TED Kayseri Koleji Antrenörü Ayhan Avcı, son dönemlerde ilk devre kötü oynayıp, ikinci devre maçı kazanmalarını risk olarak belirtirken, her şeye rağmen alınan galibiyetten dolayı memnun olduklarını söyledi. Avcı, "İlk devre hep kötü oynayıp, ikinci devre maçı kazanmak iyi, ama bu durumdan memnun değilim. Bunun alışkanlık yapmaması lazım, bizim oyuna iyi başlamamız gerekiyor. ABD'li oyuncumuz Moore'un formsuzluğu var. Son 3 maçtır çok kötü oynuyor ve onun eksikliğini sahada hissediyoruz.
Kendisiyle bu durumu konuşacağız. Çünkü o, bizim takımın çok büyük gücüdür. Çok sayı yememizi biraz da ona bağlıyorum. Rakibimiz karşısında aldığımız 20 sayılık avantaj çok önemli. Muhtemelen biz bu takımla ikincilik için çekişeceğiz. Atmosfer olarak Yunanistan'da bizi çok zor bir maç bekliyor. İyi bir avantaj yakaladık, bunu kaybetmemiz lazım. Şu an için iyi oynadık, kötü oynadıktan ziyade, 20 sayılık farkın keyfini çıkarmak lazım" diye konuştu.


Takım kaptanı Betül Sunter ise, Avrupa Kupaları'nda ikinci galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduklarını, bu maçın geçtiğini ve artık ligde oynayacakları Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Başarılı oyuncu Hülya Özken da, Yunan temsilcisinin kendi ayarlarında bir takım olduğunu ve kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 02:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?