3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Tekden Alışveriş Merkezi açıldı

Kayseri'de alışveriş anlayışına farklı bir boyut katmayı hedefleyen Tekden Alışveriş Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Zümrüt Mahallesi Kadir Has Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Tekden Alışveriş Merkezi'nin (AVM) açılış törenine, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tekden Alışveriş Merkezi'nin Kayseri'ye çok yakıştığını söyledi. Büyükkılıç, "Hizmet etmek amacıyla Kayseri'nin çeşitli bölge ve semtlerinde bu tür alışveriş merkezleri kuran ve hizmete açan herkesi yürekten kutluyorum. Kayserimizin bu tür alışveriş merkezlerine çok ihtiyacı var. Özellikle kaliteli ve hesaplı alışveriş için yöneticilerimize ve firmalarımıza çok iş düşüyor. Umarım bu gördüğümüz kalabalık buradan hiç bir zaman eksik olmaz. Yine umarız açıldığı gibi devam eder. Bu vesileyle böyle bir alışveriş merkezini Kayseri'ye kazandıran herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Tekden Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Uzkara ise her yeni gün bir başka promosyon ile tüketicilerine kazançlı alışverişin yollarını aralamayı hedeflediklerini söyledi. Uzkara, "Müşterinin memnuniyetini ön plana çıkartmak bizlerin asıl hedefidir. Bizlerin amacı sadece ürün satmak değil, sattığımız her ürünün arkasında durabilmek ve her şeyden önemlisi hesaplı alışveriş ile müşterileri buradan memnun uğurlamaktır. Umarız yakında güven kelimesi ile ismimizi yan yana yazılır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesim törenine geçildi. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği Tekden Alışveriş Merkezi'nin açılış kurdelesini kesen Memduh Büyükkılıç, ilk alışverişi yaptı. Gazetecilere birer paket piliç hediye eden Büyıkkılıç, Tekden'in kaliteden ve güler yüzünden taviz vermeyeceğine sonuna kadar inandığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 17:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?