5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Tekden Koleji'nde mezuniyet sevinci

Kayseri Özel Tekden Koleji'nin 3. dönem mezunlarından 67 öğrenci için düzenlenen mezuniyet gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Hilton Kayseri Otel'de gerçekleştirilen mezuniyet gecesine Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan, Okul Müdürü Nuri Özkan, Almanya Kardeş Okul Asbach-Baumenheim İlköğretim Okul Müdürü Erwin Rieder ve öğretmenleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, okullarından 3. dönem mezunlarını vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. Tekden, "İçimizde burukluk olmakla birlikte mezun verdiğimiz için mutluyuz. Mezun olan öğrenci sayımız yıldan yıla artıyor ve bununla gurur duyuyoruz. Okulumuzda onlara sadece eğitim öğretim vermenin yanında donanımlı gençler olarak geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Müzik ve dans gösterilerinin yapıldığı gecede, mezun olan öğrencilere plaket verildi. Gecede, okul birincisi Seçil İrem Arık'ın 7. sınıflar birincisi Kaan Berk Karasungur'a okul bayrağını teslim ederek, mezuniyet kütüğüne çivi çaktı.

Havai fişek gösterileri ile devam eden gecenin sonunda başarı pastası kesilirken, davetliler Tekden Koleji Müzik Eğitim Lideri Mehmet Diker'in şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşadılar. Öğrenciler mezuniyet sevincini doyasıya yaşarken, gecenin sonunda hep birlikte kep fırlatıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 15:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?