3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Tekden'de sertifika töreni

Kayseri Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, ‘Hasta ve hasta yakınları ile ilgili etkili iletişim ve beden dili’ seminerini başarı ile tamamlayan 30 hemşireye sertifikalarını verdi.

Tekden Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Hastane Müdürü Abidin Karabulut, Reklam ve Tanıtım Hizmetleri Müdürü Cemal Işık, idari personel ve sertifika almaya hak kazanan hemşireler ve yardımcı sağlık personeli katıldı.

Törende konuşan Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, personeline verdiği eğitimlerle her zaman daha iyi hizmet verme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Kemal Tekden, “Hastane olarak hizmet kalitesinin yanında, insan ilişkilerine de önem veriyoruz. Bu iki konuda da hastane olarak mükemmeli yakalama gayreti içerisindeyiz. Meslek yönünden kusursuz hizmet vermenin yanında, hasta ve hasta yakınları ile ikili ilişkilerin iyileştirilmesi için çalışıyoruz. Mesleki ve insan ilişkiler yönünden kurslarımız devam edecek. 30 hemşire ve yardımcı sağlık personeline sertifikalarını veriyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından her birimin sorumlu hemşiresi ve yardımcı sağlık personeline sertifikaları verildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?